Amanz iPhone

Amanz iPhone смотреть последние обновления за сегодня на .

iPhone 14 Dan iPhone 14 Pro Mula Dijual Di Malaysia

7272
292
43
00:10:44
22.09.2022

Apple hari ini telah mula menjual tiga model iPhone 14 di Malaysia, iaitu model iPhone 14, iPhone 14 Pro dan juga iPhone 14 Pro Max. Pada video kali ini, kami membawakan kepada anda, video ringkas, berkenaan apakah yang ditawarkan oleh ketiga-tiga model ini. Download Amanz : 🤍 #amanz #iphone12 #malaysia

iPhone 13 Pro Max - Apa Yang Best Dan Tak Best?

126273
1985
273
00:08:34
22.11.2021

Apple iPhone 13 Pro Max merupakan telefon pintar terbaru daripada Apple, hadir dengan spesifikasi tinggi. Ia menyertakan skrin lebih menarik untuk menikmati kandungan dan juga permainan video. Disamping itu, ia turut hadir dengan sokongan kamera yang menarik. Tetapi, persoalannya, adakah ia berbaloi? Amanz Android : 🤍 Amanz iPhone : 🤍 #Amanz #iPhone #Ulasan

iPhone 12 : Baik Ambil Pro

31163
860
220
00:12:13
27.11.2020

Perkara pertama yang membuatkan saya jatuh cinta dengan iPhone 12 ini adalah rekaannya. Sudah bertahun lamanya, peranti Android dan iPhone menggunakan rekabentuk yang lebih kurang sama. Rekaan berkotak seperti ini memberikan satu perasaan yang berbeza. Pada awal terasa sangat pelik di tangan, tetapi lama kelamaan ia menjadi selesa dan saya rasakan ini adalah rekaan klasik yang segar. Ketahui dengan lebih lanjut dengan menonton video penuh kami

Apple iPhone 13 - Apa Yang Best?

32530
615
49
00:04:01
13.10.2021

Apple iPhone 13 merupakan telefon terbaru daripada Apple, yang hadir dengan harga berbaloi, sokongan rangkaian 5G, skrin OLED, dan sejumlah kemaskini baharu. Pada video kali ini, kami melihat kepada ciri-ciri baharu yang disertakan pada iPhone 13 ini. Amanz Android : 🤍 Amanz iPhone : 🤍

Belanja RM25,000 Untuk Beli Semua Model iPhone 12

45503
1558
216
00:20:59
13.11.2020

Apple hari ini telah mula menawarkan siri telefon pintar terbaru untuk pasaran tempatan, iaitu iPhone 12. Empat model ditawarkan dibawah siri iPhone 12 untuk pasaran Malaysia, iaitu iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro dan juga iPhone 12 Pro Max. iPhone 12 Mini merupakan telefon bersaiz kompak dengan skrin 5.4-inci, sementara iPhone 12 dan iPhone 12 Pro hadir dengan skrin 6.0-inci. iPhone 12 Pro Max pula menawarkan skrin bersaiz paling besar, iaitu 6.68-inci.

Beli iPhone 13 Dan iPhone 13 Pro Max Di Malaysia

23225
529
83
00:06:36
09.10.2021

Apple telah mula menjual siri iPhone 13 untuk pasaran Malaysia. Sebanyak empat model ditawarkan, iaitu iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, dan juga iPhone 13 Pro Max. Jom tonton unboxing dan pandang pertama untuk iPhone 13 ini. Amanz Android : 🤍 Amanz iPhone : 🤍

Pandang Pertama : Apple iPhone X

66057
941
100
00:05:55
13.11.2017

iPhone X merupakan peranti masa hadapan iPhone, dengan memperlihatkan beberapa perkara baru seperti rekaan skrin hampir sepenuhnya dan kehadiran kamera TrueDepth. Melalui kamera TrueDepth, ia telah membolehkan iPhone X ini membuat tiga perkara utama, seperti kebolehan menyahkunci menggunakan wajah, Animoji, dan keupayaan selfie yang lebih tajam. iPhone X bakal dipasarkan di Malaysia pada 24 November ini dengan harga RM5149 (64GB) dan RM5899 (256GB). Kami akan membawakan review dan ulasan iPhone X ini apabila ia dilancarkan kelak. Spesifikasi: 5.8", OLED, 2436 x 1125, 458 ppi Apple A11 Bionic 3GB RAM 64GB/256GB 12MP f/1.8 + 12MP f/2.2, 4K🤍60fps 7MP f/2.2 (Hadapan) Pengecasan pantas Qi Wireless Charging Tonton video Fazli Halim mengenai Huawei Nova 2i di sini: 🤍 Mahukan review smartphone murah dan flagship terkini? Langgan saluran Youtube kami: 🤍 Ikuti Amanz untuk pelbagai info teknologi terkini: • Web: 🤍 • Facebook: 🤍 • Twitter: 🤍 • Instagram: 🤍 Pengulas & Suntingan Video: • Arib Ismail: 🤍 🤍

Nyahkotak iPhone 11 Pro Max Malaysia - Peranti Terulung Apple Berharga RM5299

85634
1795
333
00:07:11
25.09.2019

Pada majlis pelancaran produk Apple baru-baru ini kami sangat teruja apabila Apple turut menyertakan lebihan kamera yang berfungsi sebagai Lensa Ultra Lebar. kebanyakan pembaharuan yang diumumkan juga adalah hasil daripada sistem operasi yang baru iOS 13 seperti FaceID lebih pantas, sokongan Pemacu Storan luaran, Animoji dan banyak lagi. Sila lihat video penuh

iPhone 11 - Pembaharuan Yang Ditunggu-Tunggu

83189
1908
435
00:11:41
25.11.2019

iPhone 11 adalah peranti permulaan kepada mereka yang mahu memliki penawaran terbaru daripada Apple tetapi bukan bermaksud yang ianya tidak cukup berkuasa untuk pengguna. Ulasan kali ini juga akan menjawab kenapa versi ini lebih popular berbanding pro dikalangan pengguna yang menghadiahkan kepada pasangan masing-masing.

iPhone 11 Pro Max - Adakah Ia Benar-Benar Pro ?

223894
3086
545
00:15:50
04.10.2019

Bulan yang paling disukai oleh pengguna iPhone kerana Apple telah mengumumkan peranti terbaru dengan penambahan kamera utama, resolusi yang lebih tinggi pada kamera hadapan, fungsi kamera yang lebih kehadapan dan tidak dilupakan penjenamaan Pro membuatkan pengguna tertanya-tanya. Adakah iPhone 11 Pro, benar-benar Pro ?

#SembangLebat - iPhone XS, iPhone XS Max dan iPhone XR

66270
1266
398
00:43:55
13.09.2018

Pada pagi ini Apple telah pon melancarkan produk terbaru mereka iaitu iPhone Xs, iPhone Xs Max dan iPhone Xr. Ketiga-tiga model ini dikuasakan oleh Cip Pemproses terbaru Apple juga dilancarkan semalam. Video kali ini akan membincangkan kesan yang Apple telah bawakan bermula daripada iPhone X yang dilancarkan tahun lepas dan pembaharuan mereka pada model kali ini.

Ulasan: Apple iPhone 7 Plus - Termahal Tetapi Terbaik

187468
2898
256
00:13:33
31.10.2016

Ulasan penuh untuk Apple iPhone 7 Plus.

Pandang Pertama: iPhone 8 & iPhone 8 Plus

50217
581
77
00:02:28
28.09.2017

iPhone 8 masih menawarkan rekaan yang hampir serupa seperti sebelumnya, tetapi ditambahbaik dari segi kualiti skrin berasaskan True Tone, cip Apple A11 Bionic, kamera dengan sokongan ISP yang lebih baik, bersama fungsi pengecasan tanpa wayar Qi Wireless Charging. iPhone 8 dan iPhone 8 Plus bakal dijual di Malaysia pada sekitar akhir Oktober atau awal November ini yang mana masing-masing dijangka akan ditawarkan bermula RM3,649 dan RM4,149. Langgan saluran Youtube kami: 🤍 Ikuti Amanz untuk pelbagai info teknologi terkini: • Web: 🤍 • Facebook: 🤍 • Twitter: 🤍 • Instagram: 🤍 Pengulas & Suntingan Video: • Arib Ismail: 🤍

Apple iPhone XR - Pandang Pertama

83287
1293
356
00:03:16
24.10.2018

iPhone XR antara yang dinanti-nantikan oleh penguna yang mahukan peranti mereka pada harga yang lebih mampu milik iaitu RM3599. Walaubagaimanapun peranti ini tidak kurang hebatnya kerana menggunakan Cip Pemproses A12 Bionic bersama 3GB RAM danpilihan storan 64, 128 dan 256GB.

#SEMBANGLEBAT - iPhone 12 Tiada Pro-Motion Display ?

50829
1192
354
00:40:25
14.10.2020

Di acara Apple Event pagi ini Apple melancarkan empat model iPhone baharu seperti yang diramalkan sebelum ini. Tetapi kita mulakan dahulu dengan Apple iPhone 12 da 12 Mini yang merupakan peranti dengan spesifikasi paling “rendah” diantara empat model pagi ini. Dalam siri sembang lebat kali ini kami membincangkan mengenai peranti yang ditawarkan dan fungsi baru yang diperkenalkan.

Penjelasan Isu Prestasi & Pertukaran Bateri iPhone

54911
856
72
00:03:36
06.01.2018

Apple baru-baru ini telah memperlahankan iPhone generasi lama tanpa memaklumkan kepada pengguna terlebih dahulu, dan kini mereka telah tampil secara rasmi untuk menjelaskan isu ini. Dalam kenyataan mereka melalui halaman rasmi Apple, mereka melakukan perkara sedemikian untuk menjaga bateri dan dalaman iPhone itu sendiri, selain ingin memastikan peranti dapat digunakan dengan lebih lama. Namun isu ini dapat diatasi dan salah satunya adalah dengan membuat pertukaran bateri untuk mendapatkan kembali prestasi peranti seperti sebelumnya. Dalam video ini, kami menerangkan secara ringkas mengenai isu ini dan cara untuk mendapatkan tawaran pertukaran bateri RM129 melalui pengedar-pengedar rasmi Apple. Segalanya anda perlu tahu isu bateri dan slow down iPhone 6, 6s, 7, SE di Malaysia - Harga, prestasi, benchmark, gaming, review, spec, commercial, release: 🤍 Mahukan review smartphone murah dan flagship terkini? Langgan saluran Youtube kami: 🤍 Ikuti Amanz untuk pelbagai info teknologi terkini: • Web: 🤍 • Facebook: 🤍 • Twitter: 🤍 • Instagram: 🤍 Pengulas & Suntingan Video: • Arib Ismail: 🤍 🤍

iPhone XS Dari Perspektif Pengguna Android

42421
1007
407
00:11:12
28.09.2019

Apple iPhone XS merupakan telefon pintar mercu daripada Apple pada 2018 yang lepas. Pada video kali ini, kami melihat kepada sama ada telefon pintar ini masih berbaloi untuk dimiliki atau tidak, dan bagaimanakah pendapat berkenaan dengannya daripada pengguna tegar peranti Android.

Beratur 30 Jam Untuk Membeli iPhone 6

62643
381
93
00:03:51
06.11.2014

iPhone 6 dan juga iPhone 6 Plus telah dilancarkan untuk pasaran Malaysia secara rasminya pada 6 November, dan kami telah berpeluang menemu-ramah beberapa pembeli terawal yang mendapatkannya di Malaysia melalui pakej syarikat telekomunikasi. Pembeli pertama dari Celcom ini telah membeli iPhone 6 pada harga RM6.

12 Fungsi Menarik iOS 12

120470
1797
324
00:09:12
21.09.2018

Apple telah menawarkan iOS 12 yang kini dilengkapi dengan penambahbaikan dari segi prestasi, fungsi pengurusan masa bersama peranti, bersama sokongan ARKit2. Menariknya, kesemua peranti yang menjalankan iOS 11 akan turut menyokong iOS 12, sekaligus membolehkan banyak peranti iOS menerima kemaskini ini, termasuk iPhone 5s dan iPad Air yang dikeluarkan pada tahun 2013. Shortcuts untuk muat-turun gambar di Instagram: 🤍 Segalanya anda perlu tahu tentang iOS 12 di Malaysia - Prestasi, benchmark, review, commercial, release: 🤍 Mahukan review smartphone murah dan flagship terkini? Langgan saluran Youtube kami: 🤍 Ikuti Amanz untuk pelbagai info teknologi terkini: • Web: 🤍 • Facebook: 🤍 • Twitter: 🤍 • Instagram: 🤍 Pengulas & Suntingan Video: • Arib Ismail: 🤍 🤍

iPhone 11 Malaysia - Dua Kamera Dengan Cip A13 Bionic Dan U1 Yang Baru

90034
1643
285
00:03:42
24.09.2019

Bagi peminat jenama Apple, ini adalah saat yang ditunggu-tunggu oleh mereka kerana setelah setahun Apple telah pun mengeluarkan peranti terbaru yang lebih kemas dan pantas. iPhone 11 ini akan dijual dimalaysia secara rasmi pada 27 September 2019 pada tanda harga bermula RM3399.

Nyah-Kotak: Apple iPhone XS Di Malaysia - Best ke?

108210
1525
228
00:03:53
28.09.2018

iPhone Xs merupakan model ditambahbaik berbanding iPhone X, seperti kehadiran cip Apple A12 Bionic berasaskan 7nm bersama kebolehan kamera yang lebih baik. Ia didatangkan dengan skrin 5.8-inci AMOLED FHD+, cip Apple A12 Bionic, memori 4GB RAM, dan pilihan storan dalaman 64GB / 256GB / 512GB. Ia juga dilengkapi dengan kamera utama 12MP + 12MP, kamera hadapan 7MP, serta membawa bateri 30 minit lebih tahan berbanding iPhone X. Ia dijangka akan memasuki ke pasaran Malaysia sekitar Oktober ini dalam tiga pilihan warna iaitu Space Gray, Silver, dan Gold. Segalanya anda perlu tahu tentang iPhone Xs di Malaysia - Harga, prestasi, benchmark, gaming, pubg, camera, mobile legends, unboxing, review, spec, commercial, release: 🤍 Mahukan review smartphone murah dan flagship terkini? Langgan saluran Youtube kami: 🤍 Ikuti Amanz untuk pelbagai info teknologi terkini: • Web: 🤍 • Facebook: 🤍 • Twitter: 🤍 • Instagram: 🤍 Pengulas: • Fahim Zahar: 🤍 Suntingan Video: • Arib Ismail: 🤍

Cara Pindahkan Whatsapp Chat Android Ke iPhone Berharga RM130

44062
874
173
00:03:55
10.12.2020

Ramai yang tidak tahu bahawa anda tidak boleh memindahkan Whatsapp Chat Android kepada iPhone kerana memiliki platform yang berbeza, jadi dalam video kali ini kami akan mengajar anda bagaimana memindahkan Whatsapp Chat Android Kepada iPhone menggunakan aplikasi Dr.Fone yang berharga sekitar RM130. Link: 🤍 #iphone #android #whatsapptransfer

Sehari Guna iPhone 14 Pro ! 🔥 *Bateri Tahan 3 Jam

88637
2328
403
00:14:00
19.09.2022

iPhone 14 Pro | iPhone 14 Pro Max | iPhone 14 Vlog kali ni sehari dgn iPhone 14 Pro. Enjoy ! Link Shopee iPhone 14 Pro RM5299 - 🤍 iPhone 14 Pro Max RM5799 - 🤍 iPhone 14 RM4199 - 🤍 iPhone 14 Plus RM4699 - 🤍 iPhone 13 Pro - 🤍 iPhone 13 - 🤍 iPhone Accessories Magsafe Cable RM179 - 🤍 iPhone 13 Silicone case RM219 - 🤍 Battery Pack RM479 - 🤍 Apple Wallet RM269 - 🤍 Airpods Pro RM829 - 🤍 Airpods 3rd Gen RM829 - 🤍 Macbook Pro 13.3 M2 - 🤍 Social Media: Twitter: 🤍 Insta: 🤍 Psn ID: fazlishahhalim Snapchat: fazlishahhalim

Mingguan Amanz - Apple iPhone X, Xiaomi Mi Mix 2, webe Unifi

8496
156
25
00:03:20
17.09.2017

Minggu ini menyaksikan pelancaran peranti baru daripada Apple. Mencuri perhatian ramai adalah pengenalan iPhone X yang hadir dengan rekaan bingkai nipis, tidak lagi menyertakan Touch ID, serta sokongan pengecasan tanpa-wayar. Bersama-sama pengenalan iPhone X, pihak Apple turut memperkenalkan iPhone 8 dan juga iPhone 8 Plus. Apple turut memperkenalkan Apple Watch dengan sokongan selular, selain Apple TV dengan sokongan 4K. Xiaomi turut tidak ketinggalan dan telah memperkenalkan Mi Mix 2 dengan rekaan bingkai nipis, serta Mi Note 3 dengan menawarkan skrin bersaiz besar. Di Malaysia, Sony telah melancarkan Xperia XZ1 dengan cip pemprosesan berkuasa pada harga RM2999. Selain Xperia XZ1, Sony turut telah melancarkan Xperia XA1 Plus untuk pasaran tempatan. Dalam arena telekomunikasi pula, pihak Telekom Malaysia kini telah mengumumkan yang mana mereka telah menjenamakna semula nama rangkaian webe kepada Unifi dan telah mula diaktifkan sejak penghujung minggu ini kepada semua pelanggan webe seluruh negara.

Sehari Guna iPhone 14 Pro Max! – Cuba Semua Fungsi Baru 🔥

94356
2785
216
00:12:19
18.09.2022

Casing iPhone 14 Series 🤍 Screen Protector (Normal) 🤍 Rock Space Malaysia Lowyat Branch: 🤍 Web : 🤍 Pemasangan SP UV Cured, boleh Walk-in atau pergi ke lebih 1000 dealer seluruh Malaysia. Pertanyaan, boleh terus ke Facebook 🤍 FAIZ ZAINAL 🤍 🤍 🤍 🤍 *Video ini ditaja oleh Rock Space Malaysia

iPhone Pilihan Tahun Ni? XR, XS, XS Max ?

295603
4798
501
00:06:35
28.10.2018

Kebiasaanya setiap tahun aku akan beli iphone terbaru untuk merasa kelainan, perubahan yang dilakukan oleh Apple. Kali ini aku membuat pilihan untuk tidak menggunakan telefon premium yg ditawarkan oleh apple tetapi agak kurang sedikit dari segi penawaran dalamannya.

12 Fungsi Menarik iOS 16 Pengguna iPhone WAJIB TAHU!

179663
4120
632
00:16:57
12.09.2022

Pengguna iPhone di Malaysia akan dapat update iOS 16 terbaru pada 13 September ni (awal pagi). So boleh cuba semua fungsi menarik yang aku kongsikan dalam video ni. Case iPhone yang aku guna 🤍 iPhone 13 Series dah murah! 🤍 *Hanya iPhone 8/Plus/X dan model ke atas saja yang menyokong iOS 16. Manakala iPhone 7/Plus dan model ke bawah, tidak lagi dapat update. 0:00 Intro 1:09 Lock Screen 3:43 Battery 4:30 Live Text Video 4:58 Visual Look Up 6:21 Messages 7:38 Dictation 8:20 Privacy & Security 9:39 Digital Car Key 11:05 Apple Pay 12:06 Focus 13:48 Notification 14:21 Face ID 14:48 Watch Remote Screen 15:55 Apple CarPlay 16:42 End FAIZ ZAINAL 🤍 🤍 🤍 🤍 FUZZ 🤍 ​​​🤍

Mingguan Amanz - iPhone 11 Pro Malaysia, Apple TV+, TM Unifi 30Mbps, Malaysia 5G 2023

15669
368
93
00:06:03
15.09.2019

Minggu ini menyaksikan acara Apple yang mengumumkan tiga variasi iPhone baru, iaitu iPhone 11, iPhone 11 Pro, dan iPhone 11 Pro Max. Ketiga-tiganya akan ditawarkan di Malaysia bermula 27 September 2019 ini. Bersama-sama dengannya, Apple turut memperkenalkan iPad baru selain Apple Watch Series 5. Apple turut mengumumkan pengenalan perkhidmatan langganan berbayar Apple Arcade dan Apple TV+ - dimana, masing-masing membawakan tanda harga RM19.90 sebulan. Minggu ini turut menyaksikan HTC Vive Cosmos diumumkan untuk pasaran Malaysia, dimana ia menawarkan pengalaman realiti maya yang lebih baik melaluinya. TM turut tidak ketinggalan, dan telah mengumumkan pakej baru berkelajuan 30Mbps pada harga RM89 sebulan. Dan akhir sekali, kerajaan Malaysia menyasarkan pengenalan rangkaian 5G secara menyeluruh menjelang 2023 kelak.

Mingguan Amanz - Apple iPhone XS, Watch Series 4, TM Papar Iklan Pada Web Tidak Dapat Dicapai

20938
440
121
00:06:30
16.09.2018

Minggu ini menyaksikan Apple memperkenalkan tiga telefon pintar baru, iaitu iPhone XS, iPhone XS Max dan juga iPhone XR. Kita mungkin melihat ia memasuki pasaran Malaysia sekitar Oktober atau November kelak. Selain iPhone, Apple juga telah melancarkan Apple Watch Series 4 yang hadir dengan beberapa ciri baru, termasuk rekaan skrin lebih besar, dan butang kawalan dilengkapi tindak-balas haptik. Qualcomm pada minggu ini telah mengumumkan Snapdragon Wear 3100 yang memfokuskan kepada penawaran bateri yang lebih lama pada jam tangan pintar. Minggu ini juga, Google turut mengumumkan yang mana mereka akan menamatkan aplikasi Inbox menjelang Mac 2019 kelak. Dan akhir sekali, di Malaysia, Telekom Malaysia mencuri perhatian kembali apabila didapati memaparkan iklan pada web-web yang tidak dapat diakses menggunakan talian mereka.

Mingguan Amanz - iPhone SE, iOS 9.3, TIME 500Mbps

11854
119
16
00:03:10
27.03.2016

Minggu ini Apple mencuri perhatian ramai dengan memperkenalkan telefon pintar bersaiz 4-inci mereka, iaitu iPhone SE. Disamping telefon pintar, mereka turut memperkenalkan sokongan Siri dalam bahasa Melayu melalui iOS 9.3. Dalam penawaran tablet pula, Apple hadir dengan iPad Pro bersaiz 9.7-inci dengan sokongan Apple Pencil. Selain Apple, Xiaomi menghadirkan diri ke pasaran Malaysia sekali lagi dengan telefon pintar Redmi Note 3 mereka - dan bakal mengumumkan harga jualannya pada 29 Mac ini. Dalam arena teknologi tempatan, TIME mencuri perhatian ramai pada minggu ini dengan pengenalan pakej sehingga 500Mbps pada harga RM299 - sekaligus membawa kelajuan internet Malaysia setapak kehadapan berbanding Telekom Malaysia yang masih sekadar menawarkan pakej pada kelajuan maksima 50Mbps sahaja.

Mingguan Amanz - Apple iPhone 11 Malaysia, Xiaomi Mi Mix Alpha, OnePlus 7T

5637
189
17
00:07:11
29.09.2019

Minggu ini menyaksikan Apple mulakan penjualan iPhone 11, iPhone 11 Pro dan juga iPhone 11 Pro Max untuk pasaran tempatan. Ia boleh didapati melalui pengedar rasmi Apple tempatan, dan juga melalui syarikat telekomunikasi. Selain Apple, Xiaomi pada minggu ini membuat kejutan dengan memperkenalkan Mi 9 Pro 5G dan juga Mi Mix Alpha - sekaligus membawa penawaran telefon pintar setapak lagi kehadapan. Untuk pasaran tempatan, Xiaomi Malaysia telah mula mengacah kehadiran Redmi Note 8 Pro dengan kamera 64-megapixel tidak lama lagi. OnePlus pada minggu ini telah memperkenalkan telefon pintar terbaru mereka OnePlus 7T yang hadir dengan rekaan serba baru bersama modul kamera bulat dibelakang. Bersama-sama dengannya juga, OnePlus telah memperkenalkan OnePlus TV berasaskan Android TV. Dan akhir sekali, SKMM kini telah mengumumkan Malaysia akan beralih ke siaran digital sepenuhnya pada 31 Oktober kelak.

Unboxing iPhone 14 Pro Max (Deep Purple) Pertama Di Malaysia!

139741
3756
453
00:12:38
17.09.2022

Case iPhone yang aku guna 🤍 FAIZ ZAINAL 🤍 🤍 🤍 🤍

iPhone 13 Pro Review - Bakar Semua iPhone Lama ! 🔥

211428
4530
651
00:18:12
11.10.2021

iPhone 13 Pro | iPhone 13 Pro Max Apple tahun ni dah komited untuk masukkan Pro Motion Display tapi untuk version pro sahaja. adakah kali ni Apple berjaya tarik minat pengguna baru masuk dalam eco sistem Apple? dalam video ni aku cerita pengalaman aku guna semenjak mula2 aku unboxing dan ada jugak jumpa kelemahan yang korang mungkin tak perasan. Shopee Link iPhone 13 Mini - 🤍 iPhone 13 - 🤍 iPhone 13 Pro - 🤍 iPhone 13 Pro Max - 🤍 Social Media: Twitter: 🤍 Insta: 🤍 Psn ID: fazlishahhalim Snapchat: fazlishahhalim

Korang Mesti Tak Percaya! Saya Jumpa iPhone RM700 Yang Power Untuk Gaming🔥

63179
2652
275
00:14:33
19.09.2022

(Shopee) Apple Store: 🤍 (Shopee) iPhone Se 3rd Gen: 🤍 iPhone SE 2020 Facebook: 🤍 Mudah: 🤍 Follow PAANHANZTECH! 🤍 🤍 🤍 🤍 CHANNEL GAMING: 🤍 BUSINESS INQUIRIES: paanhanztech🤍gmail.com _ Keyword: iPhone se smartphone mini, Smartphone bawah rm1000, , smartphone, smartphone gaming terbaik 2020, smartphone bawah rm500, smartphone bawah rm600, smartphone terbaik 2020, smartphone bawah rm300, smartphone bawah rm1500, smartphone 2020, smartphone bawah rm700, smartphone 4gb ram murah, smartphone bawah rm800, smartphone bawah rm400 Laptop terbaik 2022, laptop terbaru 2022, laptop terbaik dibawah rm3000, laptop terbaik, laptop terbaik dibawah rm2000, laptop terbaik bawah rm1500, laptop terbaik untuk pelajar, laptop terbaik 2022 malaysia, laptop terbaik dibawah rm2500, laptop terbaik untuk editing video 2022, laptop terbaik untuk student 2022 Video Trending Malaysia: realme Narzo 50 - RM699 Dapat Skrin 120Hz | Cip Gaming | 50MP | 5000mAh | 11GB RAM Saya Jumpa Phone RM270 Paling Berbaloi Dekat Shopee! - Tahan Lasak | Cip Snapdragon | 4GB RAM iPhone 14 Max Akan Gantikan iPhone Mini! – Harga Mencecah RM8000? Google Pixel 6 Pro Review - Kesan Lepas 1 Bulan ! 🔥 Unboxing iPhone 13 Pro : Cubaan Yang Ke-3 Phone Sedap PUBG Bajet RM999 Yang Patut Korang Try! Grafik Rata kanan, Gaming Mode, Cooling Laptop Intel Core i7 RAM 16GB Paling Berbaloi,Harga Bawah RM3000! Review Infinix InBook X1 Pro 5 Telefon Terbaik Bawah RM1500 Setakat Mac 2022 Gaming Di iPhone LEBIH PADU Berbanding Android, Ini Sebabnya... 5 Telefon Terbaik Bawah RM1000 Setakat Mac 2022 Rahsia Penjagaan Battery Yang Betul – 100% Berhasil ! SERAM WEH! First Time Kena Kacau Masa Tengah Record Video (Fuzz Channel) 5 Telefon Terbaik Bawah RM1000 2022 Dato' Sri Siti Nurhaliza and Aina Abdul - Purnama Merindu & Semalam [Big Stage 2022] Performance [BM] 2022 PMPL MY/SG/PH W2D5 | Spring | Siapa yang akan mengetuai Bonus Ranking keseluruhan? Malaysia 4-0 Laos | Piala AFF Suzuki 2020 Kemboja 1 - 3 Malaysia | Piala AFF Suzuki 2020 [Bahasa MY] PMGC 2021 Liga Timur | Super Weekend 2 Hari ke 3 | PUBG MOBILE Global Championship Begitu Begini DJ Nazz Bersama Jep Kereta Baru Saya Beli Yang Ramai Orang Benci! Nazz Abdullah Nazz Abdullah Myvi, X70, Lamborghini, Honda Civic, Honda City, Persona, Axia, Aruz, Saga 2019 Channel Tech Malaysia: Amanz, Wiser MY, MONALIZA, Fuzz Channel, Fazli Halim, Muaz Malek, Pendakwah Teknologi, Taeku, Misai Gadget, Izami Gadget, Mohd Azizam, SoyaCincau, SoyaCincau BM, KLGadgetGuy, Smashpop, Paanhanztech, TechNave, TechNave BM, TekGila, Racun Tech, LowYat TV Channel Top: Soloz Club, Penjahat Soldier, Hilman Aufa, Jess No Limit, GAMING MALAYA, FattahZie Fans Official, Syafiq Aiman, Nazz Abdullah, Mekanika Malaysia, Pandu Laju, Ajar, Berani Buat, PrinceMeed LIVE!, Bella Khan, Aisyah Habshee, Muhsin Yusni, Kepengsss, MTAS Production, Isa ISARB,

TERBARU! iPhone 14, Apple Watch Ultra, Airpods Pro baru & banyak lagi! | smashpop

119612
2962
310
00:07:59
08.09.2022

Youtuber pertama Malaysia ke Apple Park untuk melihat iPhone 14, iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Ultra, Airpoids Pro baru dan banyak lagi di APPLE PARK! Jom lihatkan semua yang baru di Apple Event 2022~ Sertai GengSmashpop dan dapatkan content eksklusif sekarang!: 🤍 #iphone14 #applewatchultra #airpodspro Ikuti saya: 🤍 | 🤍

Apa Anda Perlu Tahu Sebelum Beli iPhone X

57772
797
79
00:02:10
21.11.2017

Apple akan mula menjual iPhone X secara rasminya bermula Jumaat ini, 24 November 2017. Ia akan dijual pada harga melangkaui RM5,000, dan sebelum anda membuat keputusan untuk membelinya, mari lihat apa yang menarik dengan iPhone X.

Mingguan Amanz - iPhone 5S, PS VitaTV, CIMB Kwik

2367
29
7
00:03:21
13.09.2013

Minggu yang agak menarik dalam arena teknologi, dimana pelbagai perkara diumumkan, dan salah satu yang mendapat perhatian ramai adalah pengumuman peranti baru oleh Apple, iaitu iPhone 5S dan juga iPhone 5C, masing-masing dijana menggunakan iOS 7. Selain Apple, Sony dan Intel juga turut mengumumkan beberapa perkara baru. Sony pada minggu ini telah hadir dengan PS Vita baru dan juga PS Vita TV, sementara Intel pula pada minggu ini telah hadir dengan cip pemprosesan terbaru mereka, Intel BayTrail, disamping turut mengumumkan Intel Quark. Di Malaysia, beberapa peranti baru telah dilancarkan, dan pada masa yang sama, pihak CIMB turut memperkenalkan perkhidmatan baru dinamakan Kwik, membolehkan pengguna menghantar dan menerima wang menggunakan emel dan nombor telefon. Rujukan :

Mingguan Amanz - Huawei Mate 20 Malaysia, Adobe Max 2018, Apple iPhone XS Malaysia

22014
324
63
00:09:40
21.10.2018

Minggu ini menyaksikan Huawei memperkenalkan empat telefon pintar baru dibawah siri Mate 20. Tiga daripadanya telah pun diumumkan penawaran untuk pasaran tempatan, iaitu Mate 20, Mate 20 Pro dan juga Mate 20 X. Selain ketiga-tiga peranti berkenaan, Huawei turut mengumumkan penawaran Huawei Watch GT, Huawei Talkband B5 dan dua komputer riba dibawah keluarga MateBook untuk pasaran tempatan. Selain Huawei, minggu ini menyaksikan Adobe memperkenalkan sejumlah perisian baru, termasuk salah satunya adalah Adobe Premiere Rush CC yang memudahkan penyuntingan video. Adobe turut mengumumkan mereka akan menawarkan Adobe Photoshop untuk iPad pada 2019 kelak. Apple juga telah memulakan pra-tempahan iPhone XS, iPhone XS Max dan iPhone XR untuk pasaran tempatan - sebelum ia mula dijual secara rasminya pada 26 Oktober 2018 kelak. Pada masa yang sama, Apple kini turut menjadualkan acara global pada 30 Oktober kelak untuk pelancaran model iPad dan MacBook terbaru. Proton pada minggu ini memperlihatkan sejumlah ciri-ciri menarik - termasuk penggunaan sebuah aplikasi khusus yang memudahkan kawalan beberapa perkara - seperti tetingkap dan sebagainya. Selain itu, ia turut hadir dengan sokongan kawalan berasaskan arahan suara Hi Proton. Perkhidmatan bank kini dilihat telah mula mengaktifkan sokongan DuitNow - sekaligus memudahkan proses pemindahan wang ke akaun seseorang menggunakan alternatif seperti nombor telefon, MyKad dan sebagainya. Dan akhir sekali, Celcom kini dilihat telah merancang untuk memperluaskan penawaran jalur-lebar mereka ke lebih banyak lokasi.

Review iPhone 13 Dari Peminat Tegar Android

181960
4305
846
00:17:00
18.10.2021

Sebagai seorang pengguna android tergar. Aku sering tertanya tanya bagaimana rasa hidup berasaskan ekosistem Apple. Maka, rentetan paksaan masyarakat sekeliling, aku berpindah ke Iphone 13. Klik untuk beli Iphone 13: Shopee : 🤍 Lazada : 🤍 Penyampai video: 🤍 Editor video: 🤍 Jurukamera : 🤍 Setup Video: Canon EOS 80D 🤍 🤍 Canon EOS RP 🤍 🤍 Canon EOS 200D 🤍 🤍 Sigma Art Lens18-24mm f/1.8 🤍 🤍 Sigma 24-70 f/2.8 🤍 Andoer Studio Soft Box 🤍 🤍 Nanlite PavoTube II 6C 🤍 🤍 Saramonic UWMic 9 🤍 🤍 Saramonic VMicLink5 🤍 🤍 Manfrotto 190 🤍 🤍 Manfrotto Fluid Head MVH500AH 🤍 🤍 Mari join Wiser Army Website: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 TikTok: 🤍 Telegram: 🤍 Channel lain Inside Wiser: 🤍 Wiser Plus: 🤍 #iPhone13malaysia #wisermy

Mingguan Amanz - Apple iPhone 7, Sony PlayStation 4 Pro, Honor 8 Malaysia

14655
138
35
00:03:48
10.09.2016

Minggu ini menyaksikan Apple mencuri perhatian ramai dengan pengenalan dua telefon pintar baru mereka, iaitu iPhone 7 dan juga iPhone 7 Plus yang hadir dengan sokongan kalis air, sokongan dwi-kamera, dan tidak lagi menyertakan port audio-jack. Selain Apple, pihak Sony turut mencuri perhatian melalui pengenalan PlayStation 4 bersaiz lebih nipis, disamping hadir dengan PlayStation 4 Pro dengan sokongan paparan 4K dan HDR. Di Malaysia, Honor Malaysia telah memperkenalkan Honor 8 di Malaysia, selain Fitbit dengan beberapa peranti baru untuk pasaran tempatan. Samsung pula telah mengumumkan yang mana mereka akan mula menggantikan Galaxy Note 7 bermula daripada 29 September ini. Dalam arena web pula, Twitter telah memperkenalkan sokongan paparan notifikasi mesej telah dibaca pada bahagian Direct Message - sementara Instagram pula telah membuang sokongan Photo Maps pada aplikasi mereka. Lagu latarbelakang oleh Suffian Rahman / 🤍suffianr

Назад
Что ищут прямо сейчас на
Amanz iPhone Burhan BAYAR srh vs csk След смотреть онлайн king rudy Fobia След новый сезон След новые серии След все серии Сериал Кампус jaclyn glenn orion group Сергей Исаев apex funny Селин последние новости menara doa hadiqa kiyani i سوبرمان القديمة diona ikim oscar owen